Bakan Varank: Eskişehir'in yaşadığı dezavantajı bitimek için çok gayret ettik

Afyon’da düzenlenen AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir’in yerel yönetimler açısından yaşadığı dezavantajı bitirmek için çok gayret sarf ettikleri belirterek, “Şehirde yaptığımız milyarlarca liralık projeleri biz anlatmakta yetersiz kalıyoruz. Hatta yerel yönetimler hiçbir katkıları olmayan bu projeleri kendi projeleriymiş gibi kamuoyu ile paylaşıyorlar” dedi.

Bakan Varank: Eskişehir'in yaşadığı dezavantajı bitimek için çok gayret ettik
04 Ocak 2020 Cumartesi 15:28

Bakan Varank konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Eskişehir’de yerel yönetimler açısında şehrin yaşadığı dezavantajı bitirmek için seçim zamanında güzel bir program yaptık. Eskişehir’de yerel yönetimler açısında şehrin yaşadığı dezavantajı bitirmek için çok gayret sarf ettik. Maalesef bu gayretlerimiz karşılık bulmadı. Şehirde yaptığımız milyarlarca liralık projeyi biz anlatmakta yetersiz kalıyoruz. Hatta yerel yönetimler hiçbir katkıları olmayan bu projeleri kendi projeleriymiş gibi kamuoyu ile paylaşıyorlar. Bu noktada bizim sokakta daha fazla olmamız lazım. Bizim projelerimiz çok daha güzel anlatmamız gerekiyor. Bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemeyen partilerin propagandaları kimi zaman bizleri geçebiliyor. Özellikle önümüzdeki dönemde teşkilatlarımıza çok iş düşüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.