Bakan açıkladı: Belediyelere operasyon eli kulağında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti MKYK toplantısında yerel yerel yönetimlere yönelik yapılacak denetimlerle ilgili hazırlıkların tamamladığını belirterek, “Belediyelere operasyon başlatacağız. Eli kulağında. Müfettişleri göndereceğiz. İktidar, muhalefet ayrımı yapılmayacak” dedi.

Bakan açıkladı: Belediyelere operasyon eli kulağında
29 Ekim 2017 Pazar 10:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında önceki akşam basına kapalı yapılan AK Parti MKYK toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yapıldı. Edinilen bilgilere göre Erdoğan, teşkilatlardaki ve yerel yönetimlerde “metal yorgunluk” kaynaklı değişimler yapıldığını, ihtiyaç oldukça bu değişimlere devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Bunlar normal şeyler. Siyasi partiler elbette gerekli kararları alır. Bunların aday gösterilmesi nasıl parti kararı ise, sonrasında genel başkanın veya parti yönetiminin bunların istifasını da isteme hakkı vardır. Teşkilatlardaki değişiklikler veya belediyelerde yapılan değişimler, başarılı olmak için yapılan değişikliklerdir. Parti içi değişimlerle ilgili fazla konuşmak da doğru değildir. Bu arkadaşlarla ilgili olumsuz ve kırıcı sözler sarf edilmemeli. Sonuçta bunlar bir kabahatleri var diye gitmediler. İhtiyaç oldukça elbette değişim adımlarına devam edeceğiz. Değişime uğrayan teşkilatları da uyarın hemen hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlasınlar, görevden alınan veya istifa eden arkadaşları da dışlamadan, parti dışında veya çalışmaların dışında tutmayın. Gönül alarak, partinin ilk kurulduğu günkü mantık ve heyecanla hareket edeceğiz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.