BAHÇELİ MHP’Yİ İNTİHARA SÜRÜKLÜYOR

MHP’nin eski İl Başkanlarından avukat Ahmet Vural, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık sistemini içeren anayasa teklifine verdiği desteğe tepki gösterdi.

BAHÇELİ MHP’Yİ İNTİHARA SÜRÜKLÜYOR
12 Ocak 2017 Perşembe 14:43

Vural, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, anaysa görüşmelerini büyük bir üzüntü ve ibretle izlendiğini söyledi. Vural açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk demokrasisinin,  kuvvetler ayrımının, yargı bağımsızlığımızın ve Türk unsuruna dayalı üniter devlet yapımız ile Türk Milliyetçiliğinin sonu demek olan bu görüşme ve oylamalarda, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin yüklendiği rolü anlamakta güçlük çekiyor, siyaseten intihar ettiğini, beraberinde MHP’yi de bitirdiğini dehşet ve ibretle izliyorum. Ömrünüm 53 yılını MHP saflarında tüketen, 5 yıl Mihalıççık ilçe başkanlığı, 7 yıl Eskişehir İl Başkanlığı ve 6 yıl MYK üyeliği yapan bir partili olmanın yüklediği sorumluluk duygusuyla, başta MHP milletvekilleri olmak üzere tüm Türk milliyetçilerinin bu gidişe karşı çıkmalarını, aksi halde bu büyük vebalin altında ezileceklerini ve gelecek nesillere bunun hesabını asla veremeyeceklerini hatırlatmayı milli bir görev biliyorum.”
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.