Bahçeli'den idam mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, "AK Parti cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir" dedi.

Bahçeli'den idam mesajı
21 Şubat 2017 Salı 12:01

MHP Genel Başkanı Devlet Baçeli, AK Parti'ye idam çağrısında bulunarak, "Hainler idamdan korkmuyor ve milletimiz idam istiyorsa bize düşen bunu Meclis'te yapmaktır. AKP top çevirmesin, zamana oynamasın. İdamda samimiyse MHP'nin sözü söz buna kayıtsız şartsız destek verecektir" dedi. Bahçeli, CHP ve MHP'li muhaliflere de sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Bitli baklanın kör alıcısı olur misali, CHP sözcüleri 16 Nisan'ı kara göstermeye çalışmaktadır. Milletten ödleri kopmaktadır. PKK'nın tırmandığı dala salıncak kuran bu zihniyet 1923'ün CHP'si değildir" ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.