Aylardır onay için bekliyor!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediyesi tarafından planlaması yapılan,Eskişehir’in 30 yılını kurtaracak olan ve hala tamamlanmayan üçüncü etap atık su tesislerini Meclis gündemine taşıdı.

Aylardır onay için bekliyor!
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:46

CHP’li Çakırözer,  atık su tesislerinin hayata geçebilmesi için Çevre Bakanlığı’ndan onay gerektiğini belirterek, “Eskişehir'imizin su kaynakları Porsuk ve Sakarya nehirlerinin temiz kalabilmesi için atık su arıtma tesislerimizin düzgün işleyişi fevkalade önem arz etmekte. Projesi hazır, Avrupa Yatırım Bankasından kredisi de hazır. Büyükşehir Belediyemiz, İLBANK'a onay için başvurdu ama aylardır bırakın oluru onayı, bu başvuruya yanıt dahi gelmedi. Bu nasıl çevre sevmek, bu nasıl suyu korumak? Eskişehirliler adına bir kez daha Çevre Bakanlığı yetkililerini sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum” dedi.

                                                                                                                                

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yıldız Sabuncu - 5 yıl önce
Muhteşem bir proje ,senelerdir bekletildiğini göre,birileri istemiyor demek ki.Bir an önce hayata geçmesi dileklerimle...