AYHAN SEZER YENİDEN SİYASETE Mİ DÖNÜYOR?

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinde yoğun mesai harcayan Ayhan Sezer, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Sezer’in bu ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf “Sezer yeniden siyasete dönüyor” yorumlarına neden oldu.

AYHAN SEZER YENİDEN SİYASETE Mİ DÖNÜYOR?
18 Temmuz 2018 Çarşamba 14:50

Haziran 2012’de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olan Ayhan Sezer yeniden siyasete mi dönüyor.  2015’te yapılan milletvekilliği seçimleri için il başkanlığından istifa eden Ayhan Sezer, Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinde de sahada en çok gezen başkan adayı olarak dikkat çekmişti. Siyasete yeniden dönecek söylentilerine rağmen milletvekilliği seçimlerinde ön plana çıkmayan Sezer, geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Devlet Bahçeli ile çekindiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Sezer,  “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ve aziz Türk milletimizin birlik, beraberlik ve bekasını her şeyin üzerinde tutan, partimizin ve davamızın lideri sayın devlet bahçeli beyi ziyaret ettik.
Yoğun programı arasında bizleri konuk eden Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Eskişehirli hemşerilerimize ve arkadaşlarımıza selamlarını getirdik” ifadelerine yer verdi.

Sezer’in bu paylaşımı yerel seçimler için kolları sıvadığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Sezer, ETO seçimlerinden öncesi de sosyal medya hesabından Bahçeli’ye yaptığı ziyareti “Biz her yola, her işe, her niyete Allah’ın adıyla başlar, büyüklerimizin görüş ve izinlerini alıp Bismillâhirrahmanirrahim der başlarız” ifadeleriyle paylaşmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.