Aydemir, MHP Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı Cüneyt Aydemir, resmi başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı.

Aydemir, MHP Tepebaşı Belediye Başkan  aday adaylığı başvurusunu yaptı
12 Aralık 2018 Çarşamba 18:44

MHP Tepebaşı İlçeTeşkilatı resmi hesabından yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Başkan Vekilliğimizi yapıp 27.Dönem Eskişehir Milletvekili adayı olan Cüneyt Aydemir bey 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Partimizin Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurusunu yapmıştır.Kendisine başarılar dileriz.Hayırlı olsun.Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

Cüneyt Aydemir kimdir?

1977 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi  İşletme Fakültesi ve Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu. Özel bir üniversitede Ticari Pilot lisans eğitimi aldı. Askerliğini tamamladıktan sonra iş hayatına pilot eğitmeni olarak başladı. Daha sonra baba mesleği olan mobilya, inşaat, hayvancılık sektörüne geri döndü. Aydemir, Eskişehir Ticaret Odası meclis üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üst kurul delegesi. Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi. Evli ve 2 çocuk babası olan olan Aydemir, MHP’nin 27. Dönem milletvekili adayı olarak da gösterildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.