AV. ALİ ACAR MEMUR- SEN VE EĞİTİM BİR-SEN ESKİŞEHİR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

K Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Muammer Karaman’ı ve üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AV. ALİ ACAR MEMUR- SEN VE  EĞİTİM BİR-SEN ESKİŞEHİR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
09 Kasım 2018 Cuma 13:19

Samimi bir sohbet havasında geçen konuşmada Av. Ali Acar konuşmasında şöyle dedi; "Memurlarımızın ve eğitim çalışanlarının sorunlarıyla ilgili yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip etmekteyim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu çalışanlarınızla ve yine sorunlarıyla ilgili bir çok yasal düzenlemeler noktasında başarılı çalışmaları olmaktadır.

Yerel Yönetimler de  her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır.   Ülkesi için çalışan fikir üreten proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız"   

 Şube Başkanı Muammer Karaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.