ATAÇ’TAN KILIÇDAROĞLU’NA HEDİYE

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Mihalgazili vatandaşlar ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’de ziyaret etti.

ATAÇ’TAN KILIÇDAROĞLU’NA HEDİYE
06 Kasım 2019 Çarşamba 16:25

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mihalgazili vatandaşlar ile birlikte ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gerçekleştirilen ziyarette Mihalgazi heyetine Başkan Ataç ile birlikte CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Turgut Doğandor da eşlik etti.

TBMM ziyareti kapsamında CHP Grup Toplantısını da takip eden Mihalgazili vatandaşlar daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında bir araya geldi. Buluşmada Kılıçdaroğlu, Mihalgazili vatandaşlar ile uzun süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu’na hediye

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na özel bir hediye de takdim etti.

Başkan Ataç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk başbakanı ve ikinci cumhurbaşkanı olan İsmet İnönü’nün özel bir portresini hediye etti. Üzerinde İnönü’nün kendi imzasının da bulunduğu orijinal tablodan dolayı mutluluğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, anlamlı hediyesinden dolayı Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Ankara ziyaretinde Başkan Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, Mihalgazili vatandaşlar ile Meclis’te hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.