AKŞENER’İN ESKİŞEHİR İL BAŞKANI SEVER Mİ, KABUKÇUOĞLU MU?

Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin Eskişehir İl Başkanlığı için Oğuz Sever ve Arslan Kabukçuoğlu’nun ismi öne çıkıyor.

AKŞENER’İN ESKİŞEHİR İL BAŞKANI SEVER Mİ, KABUKÇUOĞLU MU?
19 Ekim 2017 Perşembe 04:21

ESGÜNDEM26.COM- 25 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek toplantıyla partinin ismi, logosu ve kurucular kurulu Meral Akşener tarafından Türkiye kamuoyuna tanıtılacak. Yeni partinin Eskişehir il başkanlığı için MHP eski İl Başkanı Oğuz Sever ile Opr. Dr. Arslan Kabukçuoğlu’nun ismi öne çıkıyor. 

Oğuz Sever,  Şubat 2015’te MHP İl Başkanlığına seçildi. MHP’de değişim isteyen Sever, Akşener’e verdiği destek nedeniyle geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Genel Merkez tarafından görevinden alındı. Sonrasında ise MHP’den istifa ettiğini açıklayarak, Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye katılacağını duyurdu.

MHP Genel Merkezi'nden gönderilen bir faksla görevden alınan Sever, o tarihte yaptığı açıklamayla gündeme oturmuştu.  

İşte o açıklama:

"Daha güçlü bir MHP için 19.06.2016 tarihinde Ankara'da düzenlenen 6.Olağanüstü Büyük Kurultay'a katılarak imza verdim. Eskişehirli hemşerilerim ve ülküdaşlarımızın kurultay talebine hak verdiğim için bu kararı aldım. Dünya'daki hiçbir makam ülküdaşlarımızın ve milletimizin iradesinden değerli değildir.  Bu yüzden kongreye katılma kararı verirken Eskişehir İl Başkanlığı'nın Genel Merkez tarafından bu sebeple kapatılacağını biliyordum. Ancak milletim ve davam için bu bedeli ödemeye karar verdim, vicdanım rahat."

İl Başkanlığı için ismi geçen diğer bir isim Opr. Dr. Arslan Kabukçuoğlu ise, Şubat 2015’te yapılan MHP İl Kongresi’nde Oğuz Sever’in listesinden yönetime girmişti. Kabukçuoğlu, Sever’in yönetiminde MHP İl 2. Başkanı olarak görev aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.