AKIN SALLAREL’DEN ŞEHİR HASTANESİ İDDİASI

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, yapımı devam eden Şehir Hastanesi’nde çalışmak iş başvurusu yapanlarla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Sallarel, İŞKUR’a başvuru yapan vatandaşların kurum tarafından önce AK Parti’ye üye olmaları için yönlendirildiğini iddia etti.

AKIN SALLAREL’DEN ŞEHİR HASTANESİ İDDİASI
19 Şubat 2018 Pazartesi 10:57

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, yaptığı yazılı açıklamada Şehir Hastanesi’ne personel alımıyla ilgili iddialar ortaya attı. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın cevaplamasını istediği sorular yönelten Sallarel şu ifadeleri kullandı:

“Nerede bir rant varsa ismini duyduğumuz ve artık şaşırmadığımız, inşaatı devam eden Şehir Hastanesi’nin hurdalarını topladığı söylenen Akp Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’nın Şehir Hastanesi’nde çalışmak isteyen işe ihtiyacı olan insanlara önce Akp’ye üye olmaları gerektiğini fakat üye olmalarının da yeterli olmadığını, puanlama sistemi yaparak partinin düzenlediği etkinliklere en çok hangi kişiler katılırsa işe onların alınacağını söylediğini başvuru yapan kişilerden duyuyoruz.

Fakat yapımı süren Şehir Hastanesi’nde çalışmak isteyenlerin İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü’ne başvurduğun da, kurumda çalışan memurların önce Akp İlçe Binalarına giderek Akp’ye üye olmaları gerektiğini söylediklerine inanmak istemiyoruz.

Merak ettiğimiz İŞKUR da çalışan memurların ve kurum müdürünün Akp Odunpazarı İlçe Başkanından böyle bir talimat alıp almadığıdır?

Biz Akp Odunpazarı İlçe Başkanı’nın kendi geleceği ve menfaatleri doğrultusunda işe ihtiyacı olan insanların hayalleriyle oynamasını ve doğruysa kurum müdürleri üzerinde baskı kurmasının doğru olmadığını ve yapılanların çok çirkin olduğunu düşünüyoruz.

Şunu çok açık ve net bir şekilde belirtmek isteriz ki; Bu güne kadar sorduğumuz sorulara laf cambazlığı yaparak cevap veremeyen ve can havliyle saldırganlaşanlar, Şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler. Doğan’a tavsiyemiz; Hayırseverliğin, insana zenginlikten daha fazla dost kazandırdığıdır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esesli - 6 yıl önce
Evrakın var mı elinde, dedikodu ile siyaset yapılmaz genç...