AK PARTİLİ ÜNLÜ, 75. YIL’DA VATANDAŞLAR BULUŞTU

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, 75. Yıl Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ünlü, vatandaşların taleplerini dinledi.

AK PARTİLİ ÜNLÜ, 75. YIL’DA VATANDAŞLAR BULUŞTU
20 Ekim 2017 Cuma 15:17

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü,  75. Yıl Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Aziz milletimiz her şeyin en iyisini hak eder. Ve bu aziz millete hizmet etmek bizim için bir gururdur. Hemşerilerimiziz sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek için 75. Yıl mahallesindeydik. 75. Yıl Mahalle Muhtarımız M. Kuddüsü Çetinkuş ile de görüştük.” Ünlü, muhtar Çetinkuş ile yaptığı görüşmede ise mahallenin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.  Ünlü ayrıca, EMKO Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetimini ile de bir araya geldi.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.