AK Partili gençler tarım işçileriyle iftarda buluştu

Ramazan ayının ilk iftarında AK Gençler, Yassıhöyük mahallesinde Urfalı mevsimlik tarım işçileri ile aynı sofrada buluştu.

AK Partili gençler tarım işçileriyle iftarda buluştu
17 Mayıs 2018 Perşembe 10:22

   Oldukça samimi bir ortamda geçen iftarda, mevsimlik tarım işçileri çadırlarına misafir olan AK Parti Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Harun Özdemir ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür dileklerini ilettiler.

Buna karşılık olarak Başkan Özdemir de, “Memleketinden yüzlerce kilometre uzakta çalışmak için Eskişehir’e gelen tarım işçileriyle buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Yassıhöyük mahallemizde bizleri çadırlarında ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Gönül soframızda birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.