AK Partili Dönmez: “Osman benim arkadaşım,partide birlikte…”

İsmi AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak geçen Fikret Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu sosyal medyada dolaşan liste ve Osman Yüksel’in MHP’den adaylığını değerlendirdi.

AK Partili Dönmez: “Osman benim arkadaşım,partide birlikte…”
17 Aralık 2018 Pazartesi 14:51

-Çok inandırıcı bulmuyorum-

Dönmez, sosyal medyada dolaşan liste için, “Sosyal medyada paylaşılan listeyi arkadaşlarım bana da gönderdi.  Sonuçlanmadan, Genel Merkez’den bir çağrı gelmeden çok inandırıcı bulmuyorum. Nasip. Biz izliyoruz. Dostlarımıza, öyle bir görev verilirse, tercih edilirsek de en iyi şekilde yapacağımızı söylüyoruz” dedi.

-Odunpazarı ısrarımız olmadı-

Dönmez, “Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bir başvurum oldu. Ama Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına başvurusunda, merkezdeki belediyelerden birisine talip olma gibi bir düşüncemde oldu. ‘Büyükşehir’e olalım ama Genel Merkez bizi tanıdığı için istediği yerde değerlendirir’ diye  düşünerek aday olduk. Odunpazarı diye bir ısrarımız olmadı.  Eskişehir’de  il başkanlığı yapmam ve AK Parti çizgisini sürekli savunmam nedeniyle partiye katkı sağlamak ve  belediye başkanlığına talip olmak gibi zaman zaman isteğim oluyor.  Takdir Genel Merkezin diyoruz”ifadelerini kullandı.

-Allah yolunu açık etsin-

Dönmez, AK Parti’nin eski İl Başkanlarından Osman Yüksel’in MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmasıyla ilgili ise şu değerlendirmede bulundu: “Ben siyasete ciddi bakan bir kişiyim. ‘Siyaset böyledir, şöyledir…’ diyen şeylere katılmıyorum. Siyaset aynı inanç gibi bir olgudur. İnsanlar tercihlerini ona göre yaparlar. Osman Bey’de herhalde öyle daha faydalı olacağını düşünmüş kendisi açısından. Onun tercihidir. Osman benin arkadaşım. Partimizde birlikte görev yaptık. Böyle uygun görmüş. Eskişehir’e öyle faydalı olacağını düşünmüş diyebilirim. Bunun dışında benim çok yourm yapmam yersiz olur. Herkes düşüncesi bu tür davranışlarla dışa vuruyor. Kendisine öyle yakıştırmış. Onun tercihi. Allah yolunu açık etsin.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.