Ak Parti Yıldıztepe Mahalle Başkanlığı toplantısı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi AK Parti Yıldıztepe Mahalle Başkanlığı toplantısı, Hüdaver Güllü başkanlığında teşkilat binasında yapıldı.

Ak Parti Yıldıztepe Mahalle Başkanlığı toplantısı
20 Kasım 2017 Pazartesi 10:38


Mahalle yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda, Kasım ayı içerisindeki yapılacak işler konusunda görüş alışverişi yapıldı. Her geçen gün daha güçlenerek çıktıklarını belirten Başkan Güllü; ''Kasım ayı ana kademe toplantısını gerçekleştirdik.Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, 'Bizler millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için buradayız. Geldiğimiz günden bu yana teşkilat olarak uyumlu bir şekilde, bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Volkan Doğan'la beraber kutlu yürüyüşümüze her zaman devam edeceğiz'' diye belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.