AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI
27 Haziran 2017 Salı 17:13

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle Tülomsaş Sosyal Tesisleri’nde Düğün Salonunda bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan İl Başkanı Dündar Ünlü, tüm İslam aleminin bayramını kutladı. "Vatanı için, bayrağı için bu aziz millet uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimiz rahmetle yad ediyorum" diyen İl Başkanı Dündar Ünlü, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Bayram kardeşliktir. Bayram dayanışmadır. Bayram helalleşmedir. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi ‘Bu kısacık hayatı, gönülleri fethederek geçirmek’ hepimizin asli ideali olmalıdır.”

Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni yapıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.