AK Parti: Tepebaşı ve Büyükşehir - MHP Odunpazarı

Cumhur İttifakının Eskişehir’de nasıl bir rota izleyeceği netleşiyor. Kulislerde Tepebaşı ve Büyükşehir’de MHP’nin AK Parti’yi destekleyeceği, Odunpazarı’nda ise AK Parti’nin MHP’ye destek vereceği konuşuluyor.

AK Parti: Tepebaşı ve Büyükşehir - MHP Odunpazarı
14 Aralık 2018 Cuma 13:03

MHP’nin kırmızı çizgisi Odunpazarı

Eskişehir MHP İl Teşkilatı Genel merkeze tabanın isteğini dikkate alan merkez ilçeler konusunda bir rapor sundu. Hazırlanan raporda Odunpazarı’nda MHP’li adayın gösterilmesi gerektiği vurgulandı. MHP Genel Merkezi’ninde, AK Parti Genel Merkezi ile yürüttüğü görüşmelerde Odunpazarı’nda Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday göstermesi konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Öte yandan Büyükşehir ‘de AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve Tepebaşı’nda ise AK Parti’nin  çıkaracağı adayın desteklenmesi konusunda her iki tarafında anlaştığı öğrenildi.

Murat Sanlar ve Ayhan Sezer isimleri geçiyor

MHP’nin Odunpazarı’nda göstereceği adaylar konusu ise henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz hafta Ankara’da ciddi mesayi harcayan Ayhan Sezer ile Murat Sanlar’ın adı Odunpazarı belediye başkan adaylığı konusunda ön plana çıkıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.