AK Parti Odunpazarı’nda delege seçimleri başladı

AK Parti'de 7. Olağan Kongre'ye hazırlık süreci devam ediyor. AK Parti Odunpazarı’nda delege seçimi başladı. 18 mahalle delegeleri için gerçekleşen seçimlerde teşkilâtın yoğun katılımı vardı.

AK Parti Odunpazarı’nda delege seçimleri başladı
02 Aralık 2019 Pazartesi 15:55

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, "Partimizin 7. Olağan Kongresine hazırlıklarımız devam ediyor. Bu hususta, delegelerimizin belirlenmesi için mahalleler bünyesinde seçimlerimiz oluyor. Tüm üyelerimizin iradesiyle, kongreye gidecek olan delegelerimiz belirleniyor. Pazar günü gerçekleşen seçimlerde 18 Mahallemiz için üyelerimiz delege adaylarına oylarını kullandı. Akcami, Akçağlan, Alanönü,  Akarbaşı, Cunudiye, Dede, Orta, Deliklitaş, Paşa, Kurtuluş, İstiklal, Huzur, Yenidoğan, Gökmeydan, Gündoğdu, Şarkiye, Arifiye, Karapınar Mahallelerimizde seçimlerimiz tamamlandı. Diğer mahallelerde de ilerleyen günlerde seçimler devam edecek. Seçimlerimizin yoğun katılım ve demokratik bir duyarlılık içinde gerçekleşmesi bizleri de mutlu ediyor. İlerleyen günlerde kalan mahallelerimizin de delege seçimleri yine aynı titizlikle gerçekleştirilmeye devam edecek. Biz her mahallenin seçimi için o mahalledeki üyelerimize otomatik olarak sistem üzerinden bilgilendirme mesajı gönderiyoruz. Katılmaları hususunda gerekli özveriyi gösteriyoruz. Sizlerin aracılığıyla da tüm üyelerimize, gelen mesaj bilgilendirmelerine dikkat ederek seçimlere katılmalarını ve oylarını kullanmalarını hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan pazar günü başlayan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Delege Seçimlerinin kalan diğer mahalleler için ilerleyen günlerde devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.