AK PARTİ O İLÇEYE BAŞKAN BULAMIYOR

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit görevinden istifa etti.  3 ay geçmesine karşın genel merkez tarafından ilçe başkanlığına herhangi bir ismin atanmaması dikkat çekti.

AK PARTİ O İLÇEYE BAŞKAN BULAMIYOR
29 Haziran 2019 Cumartesi 15:46

Mahmudiye ilçesinde başkan belirsizliği devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde ilçe belediye başkanlığının kaybedilmesinin ardından AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit görevinden istifa etti. Yiğit’in görevi bırakmasıyla birlikte yeni ilçe başkanın kim olacağı merak konusu oldu. İstifa sürecinden bu yana 3 ay geçmesine karşın bir atama gerçekleşmedi. AK Parti Mahmudiye ilçe başkanlığına atama yapılmaması, “Genel merkez Mahmudiye’yi unuttu ya da aday bulamıyor?” sorusunun akıllara gelmesine sebep oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.