AK Parti medya birim başkanları toplandı

AK Parti Tepebaşı İlçesi Mahalle Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısı, AK Parti Tepebaşı İlçe Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yılmaz Dağdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti medya birim başkanları toplandı
05 Mart 2017 Pazar 14:19

Toplantıya Tepebaşı bölgesi mahalle tanıtım ve medya birim başkanları, komisyon üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları tanıtım ve medya birim başkanları katıldı.  Toplantı AK Parti Tepebaşı Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yılmaz Dağdemir’in gündeme ilişkin konuşması ile başladı. Toplantıda Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonunda kabul edilen ve TBMM’de görüşülmeye başlanan Yeni Anayasa Paketi içinde yer alan Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle ilgili olarak mahalle başkanlarına bilgi verildi ve sosyal medyanın etkin kullanılarak anlatılması yöntemleri aktarıldı.  Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Sosyal Medya ve Algı Yönetimi konulu sunum gerçekleştirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.