AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI YALÇIN'DAN HASTALARA ZİYARET

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI YALÇIN'DAN HASTALARA ZİYARET
19 Ağustos 2017 Cumartesi 10:29


 
Ziyarette hastalara karanfil veren Yalçın, " ziyaretlerimize hastanelerde şifa bekleyen hastalarımızla devam ediyoruz. Burada hastalarımız doktorlarımız tarafından tedavi ediliyor. Yakınları onların yanlarında refakat ediyor, bizler ise bir nebze onların dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz, onları dinliyoruz, bir sıkıntıları ihtiyaçları varmı, onların yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bir hatır sorarak, bin gönüle girmeye talip, milletimizin derdiyle dertlenenleriz. Hem çat kapı ziyaretlerimizi yapıyoruz, hem de burada yatan hastalarımızı unutmuyoruz. Onlara yapımı devam eden hastanelerimiz ile daha güzel imkânları olacağından bahsediyoruz. Diğer illerimizde faaliyete geçen şehir hastanelerimizi anlatıyoruz. Sayın Bakanımız Prof.Dr.Nabi Avcı'nın ve Milletvekillerimizin katkıları, destekleri çok büyük Eskişehir’imize yakışan bir çok projede imzaları var ve biz hem teşkilatımız olarak hem de Eskişehirliler olarak bu konuda çok şanslıyız. Hastanelerde şifa bekleyen bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Biz bundan sonra hep birlikte hayatı paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.