AK Parti İl Danışma Toplantısı gerçekleşti

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay belediye başkanları teşkilat ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti İl Danışma Toplantısı gerçekleşti
14 Ekim 2018 Pazar 18:13

Bir  otelde yapılan danışma toplantısında ilk olarak İl başkanı Zihni Çalışkan konuştu.

Zihni Çalışkan: Eskişehir’i kazanacağız

AK Parti Genişlerilmiş il danışma toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan sözlerine şehitleri anarak başladı. AK Parti davasının bir erdem olduğunu belirten Çalışkan, “AK Parti tamamen milletin bağrından çıkmış bir harekettir. Türkiye’nin altın geleceğini inşa edeceğiz. Eski milletvekillerimize, il başkanlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkan sandık kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki değişim ve dönüşümü şehrimize de yansıtmak ve şehrimizi ak belediyecilik ile tanıştırmak için Mart 2019 bir dönüm noktasıdır. Yunusemre Devlet Hastemiz ve Eskişehir Şehir Hastanemiz kısa bir süre içerisinde hizmete girecektir şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun. Eskişehirimize 21 milyar liralık yatırım getirildi. Sayın cumhurbaşkanımızın 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğini şehrimize armağan etmesi ile birlikte pek çok yatırım şehrimize geldi. Şehrimiz üçüncü bir üniversiteye kavuştu. Eskişehir Teknik Üniversitesinin şehrimize kazandırılmasına katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Millet bahçesi projesini de inşallah şehrimize kazandıracağız. 5 ay sonra seçimler var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikten gelmiş olması bizler için önemli bir kılavuzdur. Eskişehir’de kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Necip Fazıl “Parası olan pazardan, imanı olan mezardan korkmaz” demişti. Böyle bir teşkilatı olanın da Allah’ın izni ile seçimden korkmaz” dedi.

Nabi Avcı: Mart ayından sonra belediyeler katkı sunacak

Hükümetin Eskişehir’e yaptığı yatırımları hatırlatan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, “Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı eliyle Eskişehir’e büyük bir stat kazandırıldı. Ve yine o tarihlerde söylendiği şekilde eski stat yerimiz betonlaşmaya açılmadı. Şimdi eski stat yıkım çalışmaları tamamlanmak üzere. Orası millet bahçesi olacak. Altına da Eskişehir’in çok ihtiyaç duyduğu büyük bir yer altı otoparkı inşa edilecek. Türk Dünyası çalışmaları çerçevesinde Eskişehir’e büyük bir bilim ve kültür merkezi kazandırdık. Bu liste böyle uzayıp gidiyor. Bunları “Türk Dünyası Kültür Başkenti olduk da  ne oldu” diyenlere hatırlatıyorum. Şimdi 2019 Eskişehir Türk Dünyası Eğitim başkenti olacak. Türk dünyası eğitim teknoloji merkezi Eskişehir’de kurulacak.. İnönü ve Sivrihisar havacılık eğitim merkezi olarak büyük bir misyon üstlenecekler. Sivrihisar profesyonel pilotlar yetiştirecek bir eğitim merkezi haline gelecek. Bunlar merkez belediyeler ve büyük şehir belediyesi olmaksızın yapılan hizmetler. İnşallah mart ayından sonra belediyelerimizin katkılarını da sağlayacağız” dedi.  

Emine Nur Günay: Unvan peşinde değil, anlam arayışında olmalıyız

Eskişehir AK parti Milletvekili Emine Nur Günay, yerel seçimlere birlik ve beraberlik içinde hazırlanacaklarını belirterek, “Yerel seçimlerin Eskişehirimiz için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bu süreçte birlik ve beraberlik ile çalışacağız. Çok çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu noktada nasıl çalışacağımızda çok çok önemli. Tevazu, samimiyet, gayret ile çalışacağız. Bireysel bir çalışma olmadığını unutmayacağız. Etkili ekip çalışması üretkenliğe anahtar görevi görür” dedi. Ekip çalışması ve etik değerlerin birlikte gözetilmesi gerektiğini vurgulayan Günay,  “Farklı düşünenlere saygı duymayı bilmemiz gerekir. Farklılıklarımız birlik ve beraberliğimize değer katan unsurlardır. Egonun ön plana çıkması başarının önündeki en önemli tehdittir. Hayat başı ve sonu olan bir yolculuktur güzel olan yolculuğun kendisidir. O zaman bizi  insan yapan her neyse o değerler için çalışmalıyız. Bu noktada nezaket esastır. Unvan peşinde değil, anlam arayışında olmalıyız. Bu temel değerleri baz alarak ben de bu büyük davanın bir parçası olarak gece gündüz sizlerle omuz omuza çalışacağım” diye konuştu.

Harun Karacan: Hepimiz büyük bir davanın birer neferleriyiz

AK Parti’nin büyük bir dava olduğunu belirten AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Karacan ise  “Hepimiz büyük bir davanın birer neferleriyiz. Ben yoksam dava yok diyenler en başta kaybetmiş olanlardır. Bu davayı ancak ben ayakta tutarım diyenler kibir tuzağına düşmüştür. Bu dava kibir davası değildir. Bu dava önünde engel gördüğü insanlara çelme takma davası değildir. Bu dava ayakta dim dik duruyor ve bu dava genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sancaktarlığında geleceğe doğru yürüyor. Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu bu yürüyüşte herkes elinden geleni yapacaktır. Önümüzdeki süreçte belki hatalarımız olacak ama dilimizden gurur, kibir, bencillik adına hiçbir şey dökülmeyecektir” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.