AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ KADIN KOLLARI TOPLANTISI MİLLETVEKİLİ GÜNAY BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Ak Parti Eskişehir genişletilmiş kadın kolları toplantısı İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları başkanları, yönetimleri ve kadın kolları mahalle başkanlarının katılımı ile Ak Parti İl binasında gerçekleştirildi.

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ KADIN KOLLARI TOPLANTISI MİLLETVEKİLİ GÜNAY BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:59

Toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Yalçın, kongre süreçleri hakkında değerlendirme bulundu.Toplantıya Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr Emine Nur Günay'da katıldı. Kadın kolları tarafından coşku ile karşılanan Günay, memnuniyetini dile getirdi.

Kadın kollarının çalışmalarını hem genel merkezin hemde kendisinin takdir ederek takip ettiğini, yapılan çat kapı ziyaretlerin ve sosyal ziyaretlerin şehrin tüm kesimini kapsayıcı olması gerektiğini belirtti.

Kadın kolları yöneticileri ve mahalle başkanları ile saha çalışmalarına yönelik bilgiler alan ve sorularını cevaplayan Günay, “Hemşehrimiz için hemde ülkemiz için hep birlikte çalışacağız. Projelerimizi ülke genelinde de yaygınlaştırarak daha güzel işlere imza atacağız. Kadın kollarımız, mahalle başkanlarımızla, İlçe başkanlarımız, İl kadın kolları başkanımız, yönetimleri çok güzel bir sinerji var, uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, hepbirlikte daha nice Ak yıllara." dedi. 

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.