AK PARTİ ESKİŞEHİR 'İSTANBUL'DA TOPLANTI YAPTI

23 Haziran 2019 Pazar Günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi dolayısıyla  AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir program düzenledi.

AK PARTİ ESKİŞEHİR 'İSTANBUL'DA TOPLANTI YAPTI
15 Haziran 2019 Cumartesi 10:40

23 Haziran 2019 Pazar Günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi dolayısıyla  AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir program düzenledi. Programa AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, İl Başkanı Zihni Çalışkan,  İlçe Belediye Başkanları, ESYİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile STK Temsilcilerinin katılım sağladı. Toplantıda seçim gününe kadar izlenecek olan yol haritası görüşülürken, İstanbul'da yaşayan Eskişehirlilerden AK Parti adayı Binali Yıldırım'a destek istendi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.