AK PARTİ'DEN SALLAREL'E YANIT: İDDİALARI İSPATLA

Ak Parti, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel'in iddialarına yanıt verdi

AK PARTİ'DEN SALLAREL'E YANIT: İDDİALARI İSPATLA
19 Şubat 2018 Pazartesi 17:43

Ak Parti Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Karaer, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel'in, ‘Şehir Hastaneleri'ne iş başvurusu yapanların Ak Parti'ye üye mi yapılıyor?' iddialarına yanıt verdi. Karaer şu ifadeleri kullandı:
“Odunpazarı İlçe Başkanlığı olarak,maaşını  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un karşıladığı herkes tarafından bilinen Akın Sallarel’in siyaseten söylediği hiçbir iddia ya da soruya bugüne kadar cevap vermedik.  Bundan sonra da vermeyi düşünmüyoruz. Akın Sallarel’i gerçekten siyaset yapmaya ve gerçek bir siyasetçi olmaya davet ediyoruz. Ancak biliyoruz ki, Akın Sallarel bu yolu asla tercih edemeyecektir ve hiçbir zaman gerçek siyasetçi olmayacaktır. Bu yüzden Sallarel’i günlük uğraşları içerisinde suç unsuru oluşturmayacak konularla ilgilenmesini tavsiye ediyoruz.  
Bir hukukçu olarak söylemeliyim ki, bazı iddialar ispat gerektirir. İspat olmayan, dedikodu olan söylemleri, halkın arasında konuşulduğu gibi dile getirmek, hukuken bir sorun oluşturmuyor gibi görünse de, ahlaki ve etik anlamda büyük sıkıntılar yaratır. Bizler de, gerek Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ya da Akın Sallarel hakkında halk arasında konuşulan bazı soruları gündeme getirip, soruyormuş gibi yapıp insanların bilgisine sunabiliriz.  
Ama bunu yapmıyoruz. Çünkü bizler gerçek siyasetçiyiz. Bizler ülkesi ve şehri için çalışan, hizmet aşkıyla yanan insanlarız.  
Akın Sallarel, Şehir Hastanesi’nde olduğunu iddia ettiği bir hurda işiyle ilgili, İlçe Başkanımız Sayın Volkan Doğan hakkında birtakım iddialarda bulunuyor. Bir hukukçu olarak kendisini bu iddialarını ispata davet ediyorum. Bu iddiaları ispat etmez ise, yargı yoluyla iddialarını ispat etmesi için gerekli olan çalışmaları başlatacağımızı dile getiriyorum. Bu iddiaları ispat edemeyen Müfteridir, Ahlaksızdır, Alçaktır!
Kamuoyunu böyle garip ve seviyesiz tartışmalarla meşgul eden tarafın, biz olmadığımızın da bilinmesini istiyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.