AK Parti'den erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Türkiye erken seçim ya da erken seçim tartışmalarından çıkmıştır. Bizim gündemimizde erken seçim bulunmamaktadır." dedi.

AK Parti'den erken seçim açıklaması
03 Temmuz 2018 Salı 11:07

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, martta yapılması planlanan yerel seçimlerin erkene çekileceği iddialarıyla ilgili konuştu ve bu tartışmayı doğru bulmadıklarını belirtti. Ünal, "Gündemimizde erken seçim yok" dedi.

TBMM girişinde gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünal'ın açıklamaları şöyle:

- (Erken seçim tartışmaları) Henüz bir seçim bitmiş ve seçimin sonucunda seçmen Türkiye'de oluşturulmak istenen kaygı, endişe gibi konularda bir tavır ortaya koymuş, yeniden erken seçim çalışmaları tartışmalarını doğru bulmuyoruz. Türkiye'nin birinci önceliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçirilmesidir. Bazı arkadaşlarımızın açıklamaları erken seçime destekmiş gibi sunuluyor. Türkiye yeni bir erken seçimden çıktı. Türkiye güvenle önüne bakıyor. Güvenlik, kadınlarımız, çocuklarımız, sınır güvenliği gibi çok önemli gündem konuları var. Yeniden erken seçim tartışmasının getirilmesini doğru bulmuyoruz. Gündemimizde bir tartışma söz konusu değil.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.