AK PARTİ 4 İLÇE KONGRESİNİ TAMAMLADI

AK Parti, Eskişehir’de kongrelerin startını verdi. Kongre sürecini Beylikova ile başlatan AK Parti, Mihalıççık, İnönü ve Seyitgazi kongrelerini tamamladı.

AK PARTİ 4 İLÇE KONGRESİNİ TAMAMLADI
21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:06


AK Parti Teşkilatı, Eskişehir’de 4 ilçenin kongresini gerçekleştirdi. Cumartesi günü Beylikova ve Mihalıççık ilçelerinde kongre yapılırken, Pazar günü İnönü ve Seyitgazi ilçelerinde 6.Olağan Kongre gerçekleştirildi.  AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve Uşak Milletvekili, Eskişehir Koordinatörü Alim Tunç, dört kongrede de partileri yalnız bırakmadı. Tüm ilçeler tek adayla kongreye giderken mevcut başkanlar tekrar seçilerek görevlerine devam etti. Kongrelerde 2019 vurgusu yapılırken, birlik ve beraberliğin altı çizildi.
 
Beylikova’da mevcut ilçe başkanlığını yapan Hasan Basri Doğan, kongrede delegelerin oylarını alarak yeniden ilçe başkanı oldu.
 
Mihalıççık ilçesinde mevcut ilçe başkanlığı görevini yürüten Soner Ergün tek listeyle gittiği seçimde tekrar ilçe başkanı seçildi.
 
İnönü ilçesinde Pazar günü yapılan 6. Olağan kongrede mevcut başkan Hasan Kırıkçı seçildi.
 
Seyitgazi ilçesinde ise mevcut başkan Zekai Tunç seçildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.