Ak gençlerin referandum mesaisi

AK Parti Seyitgazi İlçe Gençlik Kolları mensupları, 16 Nisan'da yapılacak referandum için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Ak gençlerin referandum mesaisi
12 Mart 2017 Pazar 15:14

 AK Parti Seyitgazi İlçe Gençlik Kolları mensupları, 16 Nisan'da yapılacak referandum için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Kırka Mahallesindeki referandum çalışmalarına, AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Halil Can ve üyeleri katıldı. Ak gençler, kapı kapı gezerek vatandaşlarla bir araya gelip yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Halil Can, "Referandum çalışmaları için Seyitgazi’deki gençler olarak sahaya indik. Ülkemizin kalkınması için esnaflardan evet oyu vererek destek vermelerini istedik. Sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan gençlerden evet demelerini bekliyoruz" dedi.


Etiketler; #Ak gençler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.