AFYON YOLU YATIRIM PROGRAMINA ALINIYOR

AK Parti Milletvekili Karacan, Seyitgazi’de vatandaşlarla buluştu. Karacan, afyon yolu için müjdeyi verdi.

AFYON YOLU YATIRIM  PROGRAMINA ALINIYOR
28 Aralık 2016 Çarşamba 14:33

AK Parti Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi’nin Kırka, Karaören, Kümbet ve Gökbahçe Mahallelerini ziyaret etti.  Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı, ilçe koordinatörü, mahalle başkanları ve mahalle muhtarlarının da katıldığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşların talep ve beklentileri dinlendi.
Her fırsatta sizin yanınızdayım
Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinlemek için geldiğini belirten Karacan “Sizleri temsil ettiğim Ankara’daki yasama faaliyetlerimiz bildiğiniz üzere çok yoğun geçiyor. Görüşmeler gece kaçta biterse bitsin Eskişehir’e geri dönüyor bulduğum en küçük fırsatlarda bile siz kıymetli hemşehrilerimin sorunlarını dinlemek için sahada oluyorum. Bu arada Afyon yolunun yapılması için bizzat Başbakanımıza durumu ilettim. Kendisi de 2017 yatırım programına alınacağını söyledi” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.