ADAR: KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ

Partililerin başvurusu sonrası mahkemenin almış olduğu karara CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar'dan tepki geldi.

ADAR: KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ
17 Eylül 2019 Salı 12:03

Atanan yönetimin kongre kararı almaması nedeniyle mahkemeye başvuran partililerin başvurusu sonuçlandı. Mahkeme bugün aldığı kararla Yahya Çelik, Şuayip Çapar, Hikmet Bingöl’e tüzüğe göre partiyi 45 gün içinde olağanüstü kongreye götürme yetkisi verdi.

Esgündem26.com’a konuşan CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar karara itiraz edeceklerini ifade ederek, “Bize ulaşan net bir şey yok. Bu konuda duyum aldık. Yazı elimize geldiği zaman buna itirazımız olacak. Kararı üst mahkemeye taşıyacağız” dedi.

Adar, kongreye gidilirse aday olacak mısınız? sorusuna ise, “Arkadaşlarımızla oturur konuşuruz ona göre bir karar alırız” diye konuştu. 
  

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ERÇAM - 5 yıl önce
Rabia başkana sözünüzmü geçmedi onun arkasında ne fırıldaklar çevirdinizde görevden aldırdınız sebebini açıklasanıza her zaman hak yerini er veya geç bulur.