ADAR'DAN RAMİS TUNCA'YA YANIT

İyi Parti İl Başkanı Ramis Tunca’nın “CHP Odunpazarı’ndan aday göstermeyecek, bizi destekleyecek” açıklaması ile ilgili Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Adar Toplum içerisinde bugüne kadar yapılan algı operasyonu ile seçim çalışmalarının yapıldığını belirterek, "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" dedi.

ADAR'DAN RAMİS TUNCA'YA YANIT
21 Aralık 2018 Cuma 16:17

CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar,  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Geçtiğimiz Perşembe günü saat 10.00 sıralarında televizyonlarda sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener el sıkıştılar, vilayetlerin isimlerini de söyleyerek, şu illerde iyi parti ile Cumhuriyet Halk Partisi seçim birlikteliği yapacak dediler. Akabinde Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bir açıklamada daha bulundu ve yapmış olduğumuz anlaşma gereği Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin olduğu yerde İYİ Partili arkadaşlarımız ve İYİ Parti seçmeni Cumhuriyet Halk Partili Belediyeleri destekleyecek, dedi. Basında yaptığımız açıklamalarda ve televizyonlarda yaptığımız konuşmalarda; olayı bu minval üzerine değerlendirdik, doğruluk yönü de bu

yöndedir. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin olduğu Eskişehir'deki 4 ilçemiz ve Büyükşehirde bu protokol gereği İYİ Parti’nin Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri desteklemeleri gerekir. Ancak bugün İYİ Parti İl Başkanı tarafından bir haber servis edildi. Bu haberle öncelikle şu an içerisinde bulunduğumuz Odunpazarı Belediyesi’nde sanki Cumhuriyet Halk Partisi aday çıkarmayacak ve onun yerine İYİ Parti aday çıkacakmış gibi bir algı oluştu. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı ve Belediye Başkanı Sayın Kazım Kurt yerinde duruyor ve 31 Mart’ta da burada olmaya devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart seçimlerine son derece iyi bir şekilde hazırlanmıştır, topyekûn hareket etmektedir. Sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Sevgili Ahmet Ataç’da bu toplantıya katılacaktı, ama her ikisinin de daha önceden programlandığı işleri olması nedeniyle gelemediler. Sevgili Hocamın bugün Mihalgazi ve Sarıcakaya Muhtarları misafiri, o nedenle orada. Sevgili Ataç’ta Kızılcaören’de bir belde evi açacağı için orada olması gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi, aday çıkardığı ve gelecekte yani önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağı ilçelerdeki adaylarına yine çıkaracaktır.  Nitekim İYİ Parti İl Başkanının yaptığı açıklamada, Odunpazarı Bölgesinde kendilerinin de aday çıkaracağı yönünde. O minval üzerine konuşmasını yeniden düzenleme gereği duymuştur, bu konunun böyle bilinmesini arzu ediyorum. Toplum içerisinde bugüne kadar yapılan algı operasyonu ile yürütülmeye çalışılan seçim çalışmalarında, Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima doğruları söyleyerek ve doğru insanları bilgilendirerek seçim yarışının içerisinde olacağız, hepinize saygılar sunuyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batca26 - 5 yıl önce
Anlaşma bu.İyi partide CHP yi desteklemez.Plan yaparken bunlara dikkat edilmemiş.Genel Başkan ne yapmış bilen yok.Dövünün şimdi.Odunpazarı ter edilmiş İyi Parti ye.