ADALET YÜRÜYÜŞÜNE ESKİŞEHİR'DEN DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'tan başlattığı Adalet yürüyüşüne Eskişehirli partililer destek verdi.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE ESKİŞEHİR'DEN DESTEK
15 Haziran 2017 Perşembe 12:19

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davasında askeri casusluk yaptığı gerekçesiyle 25 yıl hapse mahkum edilmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'dan İstanbul'a yürüyüşüne CHP Eskişehir Yönetimi de katıldı.

"Adalet Yürüyüşü" adı verilen yürüyüş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'ta yaptığı basın açıklamasının ardından başladı.

Yürüyüşe Eskişehir’den Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek de katıldı. Kazım Kurt sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde adalet için, özgürlük içi yürüyoruz’’ paylaşımında bulundu .
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza gündüz - 7 yıl önce
Bu tür eylemler mutlaka yapılmalı eğer dizlerimde yürüme sorunum var doktor fazla yürümemem lazım dedi şu an kendimi çok eksik hissediyorum insanlar bundan sonra eğer uygar bir Dünya'da yaşamak istiyorlarsa mutlaka mücadele etmeli aksi taktirde Ortadoğu ülkesi oluruz