Abdulkadir Adar: Hatboyu beton yığını oldu

Hükümet tarafından yapılan Hatboyu düzenlemesini de eleştiren Adar, "Böylesi bir düşünce Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talipse vay Eskişehir’in haline diyorum" dedi.

Abdulkadir Adar: Hatboyu beton yığını oldu
16 Aralık 2018 Pazar 15:18

Hükümet tarafından yapılan Hatboyu düzenlemesini de eleştiren Adar, “DDY burayı ben yapacağım, ben onaracağım dedi ve Büyükşehir Belediyesine vermedi. Büyükşehir Belediyesine vermiş olsaydı oradaki düzenleme hem kentin trafiğini hafifletme yönünde büyük bir fayda sağlayacaktı, hem de Eskişehirlilerin yaya trafiği olarak kullanacağı alan olacaktı. Bugün ne oldu? Orası bir beton yığını haline getirildi. Tesis yapıldı o tesisin zerinde bir takım sanat eserleri yapıldı. Ama onları korumayı beceremedikleri için kaldırdılar yeniden beton döktüler. Böylesi bir düşünce Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talipse vay Eskişehir’in haline diyorum. Eskişehir’de yapılan bütün güzel şeylerin demek ki teker teker yok edileceğinin de bir işareti. Onun için önümüzdeki seçimlerde her yurttaşımıza önemli görevler düşüyor.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.