“16 Nisan’da vesayetçi odaklara gereken cevap verilecek”

AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Türk siyasi tarihinde kara leke olarak düşen 28 Şubat süreci ile ilgili açıklama yaptı.

“16 Nisan’da vesayetçi odaklara gereken cevap verilecek”
28 Şubat 2017 Salı 16:03

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu millet kendi kararlarını kendi verebilecek bir millettir. Bu millet kendi temsilcilerini kendi seçebilecek bir millettir. Bu millet kendi kendini temsil edebilecek bir millettir.  Buna rağmen 28 Şubat’ta olduğu gibi pek çok kez çeşitli zümre ve gruplar millete dayatmalarda bulunmuş tahakküm altına almaya çalışmıştır. Ne askeri vesayetin ne yargı vesayetinin demokrasilerde yeri yoktur. Vesayetin, dayatmanın biz bu milletten daha iyi düşünür daha iyi biliriz diyen hiçbir grup ve anlayışın Türkiye Cumhuriyetinde yeri yoktur. Vatan sevgisinin, bağımsızlık sevgisinin büyüklüğü 15 Temmuz’da milletimiz bir kez daha göstermiştir.  ‘Cumhurbaşkanını kendi oyunuzla seçemezsiniz ‘diyenlere karşı  ‘ben seçeceğim’ diyerek halkın seçtiği Cumhurbaşkanını göreve getiren aziz Türk Milleti, tam bağımsız ve güçlü Türkiye için 16 Nisan’da bir kez daha ‘evet’ diyecek ve vesayet odaklarının bu milleti tahakküm altına almak için öngördükleri son şansı da ellerinden alacaktır.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.