Suluboya Günlerine 7’den 70’e büyük ilgi

Açıldığı günden bugüne kadar eşsiz sanat eserlerinin sergilendiği Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, şimdilerde Suluboya Günleri’ne ev sahipliği yapıyor.

Suluboya Günlerine 7’den 70’e büyük ilgi
21 Temmuz 2017 Cuma 13:59

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi "Salvador Dali / Zodyak-Pantagruel", Hanefi Yeter’in Ahval adlı resim ve heykel sergisinin ardından “Suluboya Günleri” ile sanatseverlere kapılarını açtı. 7’den 70’e sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Suluboya Günleri’nde ilk atölye çalışması ve workshop gerçekleşti.  
 
Atölye ve workshoplar devam edecek
Suluboya Günleri’nde atölye ve workshoplar devam edecek. 27 Temmuz Perşembe Günü Gaziantep’ten Eskişehir’e gelecek olan Ressam Mustafa Bencan ve 4 Ağustos Cuma Günü ise İzmir’den Eskişehir’ gelecek olan Atanur Doğan çalışmalarını uygulayacak. 15:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan çalışmalar, 4 Ağustos Cuma günü sona erecek.  Katılımcılara, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ve Uluslararası Suluboya Derneği başkanı Atanur Doğan’ın katılımıyla sertifikaları verilecek.
 
18 Ağustos’ta sona erecek
Atölyeler ise üç ayrı çalışma grubundan oluşuyor. Atölye tarihleri ve çalışma saatleri şöyle; “19-21 Temmuz 13:30-15:00, 26-28 Temmuz 13:30-15:00, 2-3 Ağustos 13:30-15:00.” Ayrıca katılımcıların Çalışma Atölyelerinde hazırladığı eserler, “Suluboya Günleri”  Resim Sergisine dâhil edilerek sergilenecek.  Odunpazarı Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği tarafından Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen “Suluboya Günleri” 18 Ağustos Cuma Günü sona erecek. Sergi, her gün saat 10:00-20:00 saatleri arasında açık olacak.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.