ŞEHİR TİYATROLARI 'EVCİL'E HAZIRLANIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezon hazırlıklarında yeni oyunlarının ikincisi olan Evcil’in provalarına başladı.

ŞEHİR TİYATROLARI 'EVCİL'E HAZIRLANIYOR
17 Ağustos 2017 Perşembe 14:53

Şehir Tiyatroları, 2017-2018 Tiyatro sezonunun yeni projelerinden biri olan ve Tolga Özenç Özençel’in yazıp yönettiği ‘Evcil’ adlı oyunu Eskişehirli tiyatro severleri buluşturmak için provalara başladı. Toplum ve çevre baskısı sonucu kendi iç dünyasına hapsolmuş bir kadının yaşadığı dramı anlatan oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Mustafa Kala, dekor tasarımını ise Ahmet Ertap gerçekleştiriyor.

Ekim ayı içinde Şehir Tiyatrolarının Sultandere Sahnesinde izleyici ile buluşacak olan oyun sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde gösterimini sürdürecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.