ODUNPAZARI’NDA BALE EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ücretsiz bale kursu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ODUNPAZARI’NDA BALE EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR
18 Eylül 2017 Pazartesi 12:43


Elif İlik ve İlker İlik tarafından verilen 3’üncü ve 4’üncü kademe bale kursu, büyük ilgi görüyor. 2 yıl boyunca bale eğitimi alarak 1’inci ve 2’nci kademe bale eğitimlerini başarıyla tamamlayan balerinler 3’üncü ve 4’üncü kademe bale eğitimi almaya hak kazandı. Yeni eğitim yılında 3’üncü ve 4’üncü kademelerde bale çalışmasına başlayan balerinlere; bale bar çalışması, sahne hakimiyeti, solo koreografiler, ritim ve müzik ile estetiğin bale dansında nasıl yorumlanabileceği konularında eğitimler veriliyor. Her eğitim yılı sonunda bir üst seviyeye geçmek için estetik, sahne duruşu, esneklik, ritim ve teknik konularda sınava tabi tutulan balerinler, eğer başarılı olabilirlerse bir üst seviye bale eğitimine başlamaya hak kazanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.