MEHMET ERDEM’DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Odunpazarı Belediyesi, festivaller kapsamında Mehmet Erdem Konseri düzenledi.

MEHMET ERDEM’DEN MÜZİK ZİYAFETİ
08 Ekim 2017 Pazar 13:09

Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce Eskişehirli katıldı. Odunpazarı Meydanı, Mehmet Erdem Konseri nedeniyle hınca hıç doldu. “Hep sonradan”, “Acıyı Sevmek Olur mu”, “Maskeli Balo”, “Telli Turna”, “Kum Gibi”, “Çocuklar Gibi”, “Ah Yalan Dünya” gibi bir biriden güzel şarkıları seslendiren Mehmet Erdem, kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti çekti. Meydanı doldular binlerce Eskişehir de Mehmet Erdem’e konser boyunca eşlik etti.    

BAŞKAN KURT’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Konser sırasında, Mehmet Erdem’e hediye takdim etmek için sahneye çıkan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a Eskişehirliler doğum günü sürprizi düzenledi. Başkan Kurt’un doğum günü, konsere gelen binlerce Eskişehirli tarafından kutlandı. Eskişehirliler hep bir ağızdan Başkan Kurt için doğum günü şarkısını söyledi.

Bu sürprizin ardından konuşma yapan Başkan Kurt, “Sevgili gençler hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben böyle doğum günü kutlamalarına alışık değilim. Sürpriz oldu. Ama sokaktaki Ahmet Amcamız, Emek Mahallesi’ndeki Hatice Teyzemiz doğum gününü nasıl kutluyorsa ben de öyle kutluyorum. Biz bugün festivalimizin finaline doğru geliyoruz. Mehmet Erdem iyi ki geldi; ağzına, yüreğine sağlık çok teşekkür ediyorum. Bu manzarayı görünce neden biz daha önce Mehmet Erdem’i getirmemişiz dedim. Yeni bir film çekiyormuş, onu Odunpazarı’nda çeksin istiyoruz. Festivalimiz kapsamında bugün 1500 ağaçlık bir orman diktik. Adına da Adalet Ormanı dedik. Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan unsur adalet. Hepimize lazım. Adaleti koruyalım” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.