İLK OYUN NAZIM HİKMET’İN ‘MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI’

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Nazım Hikmet’in en önemli eserlerinden biri olan, ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’ adlı şiirinin tiyatro uyarlamasını izleyici ile buluşturuyor.

İLK OYUN NAZIM HİKMET’İN  ‘MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI’
02 Ekim 2017 Pazartesi 14:40

      Şehir Tiyatroları sezon açılışını 3 Ekim Salı günü Tepebaşı Sahnesinde Yunus Emre Bozdoğan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’ adlı yeni oyunu ile gerçekleştiriyor.

      Oyunda, Şehir Tiyatroları sanatçılarından Özlem Akdoğan, Umut Bazlama, Pınar Bekaroğlu, Özlem Boyacı, Sinan Demirer, Tolga Tümer, Gonca Yakut ve Ercüment Yılmaz rol alıyor.  Türk Edebiyatının klasikleri arasında sayılan ve farklı bir bakış ile sahnelenen ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’ adlı oyun, sezon boyunca sahnelenecek.

Dekor tasarımını Ali Cem Köroğlu, kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Ersen Tunççekiç, ritim çalışmalarını Haydar Demir ve hareket düzenini Deniz Alp’in üstlendiği oyunun müzikleri de Oktay Köseoğlu’na ait.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.