“Hayvan sevgisi” konulu resimler görücüye çıktı

Tepebaşı Belediyesi'nin ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ve 6’ncısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen “Hayvan Sevgisi” konulu resim yarışmasında dereceye giren eserler açılan sergi ile beğeniye sunuldu.

“Hayvan sevgisi” konulu resimler görücüye çıktı
06 Haziran 2017 Salı 15:45



Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün “Hayvanları Koruyalım Sevgimizi Çoğaltalım” sloganı ile düzenlediği resim yarışmasına 22 okuldan 633 öğrenci katılmıştı. Geniş katılım ile gerçekleşen “Hayvanları Koruyalım Sevgimizi Çoğaltalım” temalı resim yarışmasının eserleri jüri tarafından değerlendirildi. Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde, 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninin ardından dereceye giren eserler açılışı yapılan sergi ile ilk kez görücüye çıkmıştı.

İlkokul 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından resmedilen “Hayvan Sevgisi” konulu 50 eser, Espark Alışveriş Merkezi’nde sergilendi. Ayrıca Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan standa ziyaretçilere bilgilendirmeler yapılarak, mama kapları, kedi kumu ve dışkı poşeti dağıtımı yapıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.