ESKİŞEHİR’DE ‘DAYANIŞMA’ BULUŞMASI

KESK Dayanışma Günleri kapsamında barış bildirisine imza attıkları gerekçesiyle üniversiteden ihraç edilen akademisyenlerin kurduğu Barışa Ezgiler Grubu Tepebaşı Özdilek Kültür Merkezi’nde konser verdi.

ESKİŞEHİR’DE ‘DAYANIŞMA’ BULUŞMASI
07 Ekim 2017 Cumartesi 12:13

KESK Dayanışma Günleri kapsamında üç gün sürecek bir etkinlik programı açıkladı. Programın ilk etkinliği olan Barışa Ezgiler Grubu konseri Tepebaşı Özdilek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe KESK Eş Başkanı olan ve ihraç edilen Aysun Gezen de katıldı. Akademisyenlerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve birçok vatandaşın katıldığı etkinlik, coşkulu bir şekilde başladı. Konuşmaların sonrasında sahneye çıkan Barışa Ezgiler Grubu, şarkılarıyla konsere gelenleri coşturdu. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser önümüzdeki günlerde de dayanışma mesajıyla şarkılarla, türkülerle ve halaylarla sona erdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.