EKİM’DE İKİ FESTİVAL BİRDEN

Odunpazarı Belediyesi, Ekim ayında iki uluslararası festivale imza atmaya hazırlanıyor.

EKİM’DE İKİ FESTİVAL BİRDEN
19 Eylül 2017 Salı 12:47

Odunpazarı Belediyesi; Odunpazarı Meydanı’nda 2-9 Ekim tarihleri arasında “3. Uluslararası Ahşap Heykel Festivali The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi”, 4-8 Ekim tarihleri arasında ise Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyesi’nde “Odunpazarı 5’inci Uluslararası Cam Festivali”ni düzenlemeye hazırlanıyor.  Festivaller kapsamında da sevilen sanatçı Mehmet Erdem, Odunpazarı Meydanı’nda halk konseri verecek. 

AHŞABIN SESİ ODUNPAZARI’NDA YÜKSELECEK

Odunpazarı Belediyesi’nin ilk festivali daha önce Wood is Good- Ağaç Güzeldir, Wood Hands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor sloganı ile düzenlenen 3’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali “The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi” olacak. 2 Ekim 2017 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı’nda başlayacak olan 3’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 9 Ekim 2017 Pazartesi günü sona erecek. Festival boyunca sanatçıların yapacağı birbirinden eşsiz eserler, 9 Ekim Pazartesi Günü saat 16.00’da Ahşap Eserler Müzesi’nde sergilenmeye başlayacak. Festival kapsamında 5 Ekim 2017 Perşembe Günü Arasta Çarşısında Topaç Çevirme Etkinliği düzenlenecek.

CAM ODUNPAZARI’NDA BÜYÜLEYECEK

Odunpazarı Belediyesi’nin ikinci festivali ise 5’inci Odunpazarı Uluslararası Cam Festivali “Camın Büyüsü” sloganı ile Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyesi’nde gerçekleştirilecek. 4 Ekim 2017 Çarşamba Günü başlayacak olan Camın Büyüsü, 8 Ekim 2017 Pazar Günü sona erecek. Uluslararası alanda tanınan Joe Cariati, Martin Janecky ve Janusz Pozniak’ın sanatçı olarak katılacağı Cam Festivali’nde sanatçıların festival boyunca yapacakları birbirinden eşsiz ve güzel eserler 8 Ekim 2017 Pazar Günü saat 16.00’da Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde sergilenmeye başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.