12'NCİ ULUSLARARASI ÇOCUK GELİNLERE HAYIR SERGİSİ AÇILDI

Eskişehir'de '12'nci Uluslararası Çocuk Gelinlere Hayır' 'Eskişehir Buluşması Karma Sergisi', Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Atilla Özer Karikatürlü Ev'de davetlilerin katılımı ile açıldı.

12'NCİ ULUSLARARASI ÇOCUK GELİNLERE HAYIR SERGİSİ AÇILDI
03 Ekim 2017 Salı 11:54


Sergiye; davetliler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı ve sergi yoğun ilgi gördü. Karma sergide; 42 eser davetlilerin beğenisine sunuldu, 23 sanatçı eserlerini sergiledi. 'Çocuk Gelindi' projesinin sahibi Selvi Sertdemir, ''13 yaşında kendi rızam olmadan ailem tarafından evlendirildim. 15 yaşında anne oldum. Çocukluğumu yaşayamadan hayallerim ellerimden alındı. Düşündüm ki; benim gibi başka çocukların da hayalleri elinden alınmasın ve onlara sahip çıkalım. Bu olaylara dur diyelim. Bu proje 2 yıllık bir projedir'' diye ifade etti.
Projenin Eskişehir temsilcisi sanatçı Neşe Kalınbacak, ''Bir çocuk çocukluğunu ve gençliğini doyasıya yaşamalı. Gerekli fiziksel ve kişisel olgunluğa eriştikten sonra kendi rızası ile evlenmeli'' ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda, sanatçılara teşekkür belgeleri taktim edildi.
Sergi 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.