YUNUS EMRE DEVLET HASTANESİ'NDE HİZMETE GİRDİ

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bağlı olarak, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yenihizmet binası, B Blok 1. Kat’ta Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı.

YUNUS EMRE DEVLET HASTANESİ'NDE HİZMETE GİRDİ
23 Ocak 2019 Çarşamba 11:43

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bağlı olarak, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yenihizmet binası, B Blok 1. Kat’ta Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı. Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinde çocuk hastalara hizmet vermek için görev alacak 2 Pedodonti (Çocuk) Kliniği ve 11 adet bütün hizmetlerin aktif olarak verildiği entegreklinik olmak üzere 13 ünitten oluşuyor.
Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerini ziyaret eden, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge;Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemize ulaşmakta zorluk çeken ve Tepebaşı bölgesinde ikamet eden hastalarımız başta olmak üzere il geneli ve çevre illerden de gelecek hastalara hizmet verileceğini belirtti.
Müdür Bilge;Ağız ve Diş Sağlığı Semt polikliniğinin  yeni hizmet vermeye başlamasına rağmen günlük 200 ün üstünde başvuru alındığını, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde verilen bütün hizmetler ile aynı konfor ve kalitede, hasta ve çalışan güvenliğinin ön planda tutularak, Diş dolgusu, Diş çekimi, Kanal tedavisi, Sabit ve hareketli protez, Diş eti hastalıkları tedavisi, Pedodonti (Çocuk) kliniğinde Koruyucu Diş Hekimliği hizmetleri ( Yer Tutucu, Yerel Flor Uygulaması ve Fissür Örtülmesi (Sealant) Uygulamaları vb) ile tedavileri (Diş Çekimi, Dolgu, Kanal Tedavisi vb) yapıldığını belirtti.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge; Hastalarımız telefonla 182 (MHRS) hattından randevu alarak ya da internetten T.C Sağlık Bakanlığı ile Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinin web sitesinden MHRS linkini tıklayarak randevu alıp, muayeneye olabileceklerini, Randevusuz gelen hastalarında muayenelerinin yapılacağınısözlerine ekledi.
İl Sağlık MüdürüDoç. Uğur Bilge’nin Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği ziyaretine Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. MustafaKaragülle, Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin ve Hastane idarecileri eşlik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürol zoroğlu - 1 yıl önce
Cumartesi pazar nöbetçi diş doktoru varmı