VALİ ÇAKACAK “ ŞEHİR HASTANESİ EN YAKIN SÜREDE HİZMETE GİRECEK”

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, yapım çalışmaları devam eden 1081 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’ndeki çevre düzenlemelerini ve vatandaşların hastaneye ulaşmak için kullanacakları yol yapım çalışmalarını denetledi.

VALİ ÇAKACAK “ ŞEHİR HASTANESİ EN YAKIN SÜREDE HİZMETE GİRECEK”
31 Mayıs 2018 Perşembe 17:21

Çalışmalarının koordineli bir şekilde yürütülmesi için Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları, OEDAŞ, Telekom ve yüklenici firma yetkililerinin uyum içinde çalışması gerektiğine vurgu yapan Vali Çakacak, vatandaşlarımızın hastaneye daha kolay ulaşabilmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çakacak, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, hastanede kullanılacak üst standartlardaki tıbbi malzemelerin de gelmesiyle, Eskişehir’e yapılan büyük yatırımlardan birisi olan 1081 yatak kapasiteli Eskişehir Şehir Hastanesi’nin en yakın sürede hizmete gireceğini kaydetti. Son teknolojinin kullanılacağı Eskişehir Şehir Hastanesinin açılışıyla şehrin bir sağlık merkezi haline geleceğini ifade eden Çakacak, yetkililere verdikleri bilgiler için teşekkür etti. Vali Çakacak'a incelemelerinde, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, yüklenici firma temsilcisi ve ilgili kurum yetkilileri eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.