‘Uluslararası Farkındalık Festivali’ Eskişehir’de yapıldı

Dünya Değişim Akademisi tarafından Eskişehir’de organize edilen ’Uluslararası Farkındalık Festivali’ne Türkiye ve dünyanın dört bir yanından yaklaşık 400 kişi katıldı.

‘Uluslararası Farkındalık Festivali’ Eskişehir’de yapıldı
26 Aralık 2017 Salı 12:56


İki gün süren organizasyon kapsamında; farkındalık gücünü artıran, daha pozitif, aktif, canlı, başarılı, sevgi dolu olmayı sağlayan etkili ve kadim tekniklerin pratik ve teorik çalışmaları sunuldu.

Festival yetkilileri konuyla ilgili olarak, “Herkes değişim ve hayatında bir şeyleri değiştirmek ister ama bunun yolunu bulup gerçekleştiremez. İşte Dünya Değişim Akademisi de insanlara değişim araçları sunan uluslararası bir kuruluştur. Dünyanın dört bir tarafında şu an eğitimlere başladık. Eskişehir’deki etkinliğimizde de yaklaşık 400 kişi yer aldı. Çok özel, kadim nefes uygulamaları, biyoenerji çalışmaları, enerji merkezlerini uyandırma, zihni kontrol etme, yoğunlaşma teknikleri, derin gevşeme uygulamaları ve gevşeme sanatı öğretiliyor. Ayrıca uygulamalar herkesin ihtiyacı olan stres kontrolü, öfke kontrolü, korku kontrolü, kıskançlık kontrolü ve benzeri çalışmaları içeriyor. İnsanlara değişim araçlarını kullanmayı ve hayatlarını nasıl değiştireceklerini anlatmak için bu festivaldeyiz” ifadelerine yer verdi.


Pazar akşamı sona eren festivalde ayrıca özgüveni, kararlılığı, saf sevgiyi güçlendiren uygulamalar yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.