SON GÜN 11 OCAK

Kadınların fiziksel ve ruhsal sağlığına her zaman önem veren Odunpazarı Belediyesi, kadınların sağlıklı yaşaması ve keyifle spor yapması için çalışmalarına devam ediyor. 

SON GÜN 11 OCAK
09 Ocak 2019 Çarşamba 14:52

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından zumba atölyesi açılacak. Yeni sezon için zumba atölyesinin ön kayıtları 11 Ocak 2019 Cuma Günü sona erecek. Asıl kayıtlar ise ön kayıt başvuru sırasına göre yapılacak.  Zumba öğle grubuna kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın (Türk Telekom üstü) 6’ıncı katında yer alan Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilir. Telefonla bilgi almak isteyen vatandaşlar, (0222) 240 08 85-602/603 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.