SGK'YA SİYAH ÇELENK

Fevziçakmak Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Gürlife Hastanesi başvuru tarihi itibarıyla 11 aydır SGK anlaşması yapamayınca kapatma kararı aldı.

SGK'YA SİYAH ÇELENK
27 Mayıs 2019 Pazartesi 10:36

Özel Gürlife Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Muharrem Şenel,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada 16’sı hekim olmak üzere 50 çalışanın işine son verildiğini söyledi. 4 haftalık bir ihbar sürecinin olduğunu, dört hafta sonrasında hastaneye kilit vurulacağını ifade eden Şenel, “Bu çok önemli. Herhangi bir fabrikada 8- 10 işçi nasıl işten çıkarılıyor ve çadır kuruluyorsa bizim çadır kuracak halimiz yok. Sendikamız yok ama kendimiz mücadele edeceğiz. Salı günü Tabip Odası’nın desteğiyle saat 12.00’de hastane önünde basın açıklaması yapacağız. Birde de Odunpazarı SGK’ya siyah çelenk koyacağız” dedi.

İstikbal

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.