SGK NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR

“Özel sağlık hizmeti veren birilerine daha geniş bir alan mı yaratılmak isteniyor?” diyen Ektaş “Eskişehir kamuoyu günlerdir SGK’nın Özel Gürlife hastanesiyle neden sözleşme imzalanmadığını merak ediyor. SGK yetkilileri ısrarla açıklama yapmayarak kuşkuyu büyütmektedir" dedi.

SGK NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR
14 Haziran 2019 Cuma 15:03

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş, SGK’nnın Gürlife ile neden sözleşme imzalamadığını açıklamaması kuşku uyandırdığını belirtti.  “Özel sağlık hizmeti veren birilerine daha geniş bir alan mı yaratılmak isteniyor?” diyen Ektaş “Eskişehir kamuoyu günlerdir SGK’nın Özel Gürlife hastanesiyle neden sözleşme imzalanmadığını merak ediyor. SGK’nın talebe olumlu ya da olumsuz hiçbir cevap vermemesi, cevap vermeyerek talebi zımnen ret etmesine rağmen ret nedenlerini açıklamaması, kamuoyunda kuşkulara ve farklı yorumlara neden olmuş, oluşturulan haksız rekabetle özel sağlık hizmeti veren birilerine daha geniş bir alan mı yaratılmak isteniyor?sorusuna meydan vermiştir. Bu kuşkuların ortadan kalkması amacıyla, başta partimiz olmak üzere siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, Eskişehir Milletvekillerimiz SGK’yı açıklama yapmaya davet etmekte ancak SGK yetkilileri ısrarla açıklama yapmayarak kuşkuyu büyütmektedir.Son olarak, SGK İl Müdürlüğü yerine, Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısında Özel Gürlife Hastanesi ile SGK anlaşmasının yapılmamasına yönelik somut hiçbir bilgi içermeyen, sadece konuyu sorgulayanları eleştiren konuşması, kuşkuları derinleştirmiştir” şeklinde konuştu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.