ŞEHİR HASTANESİ AÇILIYOR

Eskişehir Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Eskişehir Şehir Hastanesinin 30 Ekim'de hizmete gireceğini belirtti.

ŞEHİR HASTANESİ AÇILIYOR
17 Ekim 2018 Çarşamba 14:06

Bilge, yazılı açıklamasında, Şehir Hastanesinin Eskişehir’e yapılan en büyük sağlık yatırımlarından biri olarak hizmet kalitesini üst düzeye çıkaracağını ve bölgenin en ileri sağlık merkezlerinden biri olacağını belirtti.

Hastaların, içinde banyo ve tuvalet bulunan bir veya iki kişilik odalarda, nitelikli yataklarda hizmet alacağını aktaran Bilge, yatak kapasitesinin bin 86 olduğunu aktardı.

Yüksek standart ve konfora sahip odaların 402 adedinin tek, 191'inin çift kişilik olduğunu ifade eden Bilge, hastanede 37 ameliyathane, 153 yataklı yoğun bakım ünitesi, 264 poliklinik, 24 yataklı diyaliz ünitesi ve 122 yataklı onkoloji yoğun bakım ünitesi bulunduğunu, 90 yatağın ruh sağlığı bölümüne ayrıldığını kaydetti.

Bilge, "Eğitim Araştırma Hastanesi" unvanlı Şehir Hastanesine, Eskişehir Devlet Hastanesinin 27 Ekim'de taşınmaya başlanacağını, 30 Ekim'de de açılışının yapılıp, poliklinik ve acil yatan hasta hizmetine geçileceğini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice - 5 yıl önce
Acil iş arıyom